Täby Jarlabanke Rotaryklubb

I onsdags 12/6 var det dags för det sista 'frukostmötet'  för vår Rotaryklubb Täby Jarlabanke innan sommaruppehållet. Den här gången blev det faktiskt ett lunchmöte och då på restaurang Pont i Hägernäs istället för vår vanliga plats - Scandic Roslags Näsby.

Vår president Björn Alm tackade för året som gått och lämnade vidare presidentklubban och presidentkedjan till Peer Weding.

”Kul att få äran att leda Rotaryklubbens arbete under kommande år. Känns bra att få vara med och bidra. Rotary gör gott. Insatser som  behövs i dessa tider. Vi stödjer Ukraina, utrotar polio och  i Täby stöttar vi ung företagsamhet. Bland mycket annat.”

Den 21 augusti möts vi igen till frukostmöte kl 07.15 på Scandic Roslags Näsby.

Hjärtligt Välkommen då men innan dess - Ha en härlig solig sommar🌞

---

Täby Jarlabanke Rotaryklubb är en del av ett globalt yrkesnätverk av människor, med olika yrken och erfarenheter som du kan ha nytta och glädje av. Dessutom gör vi insatser i närsamhället och internationellt. Varje onsdag träffas vi över en frukost och utbyter tankar, idéer och kunskaper och lyssnar till ett föredrag om något intressant och ofta högaktuellt ämne. Vi träffas både på Scandic i Täby och via Zoom. Gäster som vill deltaga genom Zoom kan mejla oss via mejl-adressen i vänsterspalten.

Låter det intressant? Vill du veta mer och kanske bli medlem i vår klubb? Då är du välkommen att höra av dig till: taby-jarlabank@rotary.se eller ringa någon av oss som du hittar under flik ”Om klubben/Funktionärer” på den här sidan.

Om Scandic Täby
Stod färdigt år 1982 och i början av 2020 fick hotellet ytterligare två våningar. Med 170 rum fördelat på åtta våningar, konferensrum och restaurang erbjuder Scandic någonting för alla. Närheten till motorväg, kommunaltrafik och fri parkering gör oss till en naturlig knytpunkt för många. Till Scandic är man välkommen som hotellgäst men såklart även för att avnjuta en god middag i vår restaurang eller starta dagen med vår fantastiska frukostbuffé. Varmt välkommen att kontakta Scandic på taby@scandichotels.com eller 08 517 354 00.

Peer Weding

President